Havnen i hånden


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/pink-in.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/pink-in.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/pink-in.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/pink-in.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/pink-in.dk/public_html/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Udstilling:Bitten Hansen på Havnen i hånden

Bitten Hansen var medarrangør og udstiller på den store kunsthåndværkerudstilling i forbindelse med Hobro Kommunes kulturprojekt “Havnen i handen” i uge 33 2004.

I løbet af ugen kunne mange af de 3.000 besøgende på udstillingen opleve Bitten Hansen ved “arbejdende værksted”, hvor hun fortalte om sine værker og demonstrerede et lille, begrænset udsnit af de mange teknikker hun mestrer og underviser i.

Bitten Hansen viste på “havnen i hånden”s kunsthåndværkerudstilling sine værker, der var kandidater til optagelse i “Fiberarts Design Book 7” og hvoraf et blev optaget. Alle udstillingens gæster kunne se de innovative og skulpurtelle billeder.


Se dette billede på udstillingen Roswell dragon

– en drage fra det UFO-berømte sted i USA ?

Tekstilkunstneren Bitten Hansen havde til udstillingen “Kunsthåndværk i Det Røde Pakhus” i forbindelse med kulturprojekt “Havnen i hånden 2004” fremstillet nye og spændende tekstilskulpturer.

Se dette billede på udstillingen Arbejdende værksteder var en af oplevelserne på kunsthåndværksudstillingen. Sammen med andre kunsthåndværkere var Bitten Hansen med til at give udstillingen liv når hun demonstrerede basale teknikker for tekstiltryk og levende fortalte både børn og voksne om tekstiltryk i hele verden – fra Indien over USA til Danmark.

Mange besøgende blev interesseret i at deltage på et kursus hos Bitten Hansen.

(udsnit) Se hele dette billede på udstillingen Roswell snake er titlen på denne tekstilskulptur der med små trekanter ligner en søjle af ikkejordiske slanger, hvor alle munde vipper og pirrer.

Bitten hansen har formået at lave et tekstil der på ydersiden er let og tilforladelig, men når den viser tunge(r) griber os med intens og forførerisk pink.

computergrafik - - se det rigtige billede på udstillingen Som blomsterknopper er denne sarte og guldstafferede tekstilskulptur betagende.

At den har fået navnet Roswell flower er passende til denne søjle der ligner en imødekommende vegetation fra en anden planet.

(udsnit) Se hele dette billede på udstillingen Drageskind kunne denne cylindriske tekstilskulptur sagtens lede tanken hen på. Næsten som skarpe pigge har Bitten Hansen skabt denne tekstilsøjle der har fået titlen Roswell dragon.

Det bløde tekstil har pludselig skiftet udtryk og i kraft af sin tofarvethed, det rene udtryk og den æggende fremtoning, giver det beskueren en helt ny fornemmelse af, hvad tekstil også kan være.

(udsnit) Se hele dette billede på udstillingen En krølle på halen af vores historie kunne være den danske titel på tre af de tekstilbilleder som Bitten Hansen også udstillede i Det Røde Pakhus.

Titlen på dette værk er “Storied tails 1”

(udsnit) Se hele dette billede på udstillingen Historien fortsætter:

Titlen på dette værk er “Storied tails 2”

(udsnit) Se hele dette billede på udstillingen Du ser Mennesker, kommunikation, struktur, planter fra blomst til frø, opiumsvalmuer, blomsterbinding, runer, sang, pausemelodi.

eller…

Døm selv på dette værk af Bitten Hansen:

Titlen er “Storied tails 3”

NB: De tre nederste billeder er til hjemmesiden farvekorrigerede for at fremhæve detaljer og stemmer ikke overens med de originale værkers kunstneriske luftighed og diffuse pastelfarver.

Udstillingen foregik i Det Røde Pakhus på Havnen i Hobro – Søndre Kajgade 12 i uge 33 – fra den 8. til den 15. august 2004 med gratis adgang.